Jegyvásárlás Nyereményjáték

Elegáns jegyirodában várja a vásárlókat a Szegedi Szabadtéri

Elegáns jegyirodában várja a vásárlókat a Szegedi Szabadtéri

Szeptember 15-én indult a jegyértékesítés a Dóm téri fesztivál 2017-es évadának előadásaira, így például a Toscára és A Notre Dame-i toronyőrre is - méghozzá az immár megújult jegyirodában. Galériaként és Szeged Shopként is működik mostantól a közönségforgalmi tér a Reök-palotában.

Pazar körülmények várják mostantól a Szegedi Szabadtéri jegyvásárlóit a Reök-palotában. A 2017-es évad műsorának első jegyértékesítési napjára megújult ugyanis a Fesztivál Jegyiroda: tágasabb, elegánsabb, kényelmesebb térben fogadják a közönséget mától. Ráadásul több célt is szolgál a szecessziós épület új helyisége, hiszen galériaként és Szeged Shopként is funkcionál majd.

A jegyiroda fő funkciója természetesen továbbra is a Szegedi Szabadtéri előadásaira szóló belépők értékesítése. Már rengeteg leendő néző szeretett volna jegyet váltani a pár hete bejelentett jövő évi műsorra, melyben új előadásként helyet kapott a Tosca c. Puccini-opera, Shakespeare vígjátéka, a Vízkereszt vagy amit akartok és A Notre Dame-i toronyőr musical, illetve nagy visszatérőkként a Mamma Mia! és az Ének az esőben. Erre szeptember 15-től van lehetőségük személyesen és online is, méghozzá hat jegyárkategóriában. A legolcsóbb tikett 3395, a legdrágább 15845 forintba kerül.

A Reök-palotába betérő jegyvásárlónak rögtön szembetűnik, hogy a hatalmas falfelületeket izgalmas kortárs festmények foglalják el. Ezek az alkotások a REÖK korábbi kiállításain megjelenő képzőművészek műtárgyai, melyeket mostantól meg is vásárolhatnak a művészetpártoló látogatók. Herczeg Tamás igazgató elmondta, az így befolyó bevételt arra szeretnék fordítani, hogy katalógussal reprezentálják a palota jövőbeni tárlatait.

A Szegedi Szabadtéri idén nyáron jött ki frappáns, a fesztivál és a város hangulatát, emblematikus védjegyeit megjelenítő design termékeivel. Ezzel a kollekcióval indul a jegyiroda Szeged Shop funkciója. Többek közt vászontáskát, bögrét, jegyzetfüzetet, hűtőmágnest, kitűzőt vihetnek haza emlékbe a vásárlók. Az új közönségforgalmi térben a képzőművészeti élmény és az ellenállhatatlan csecsebecsék mellett alkalomadtán friss kávéval is várják a betérőket.

Harangozó Gyula művészeti azt is bejelentette: formálódik a 2017-es évad Ajándékkoncertjének koncepciója. A közkedvelt program szegedi kulturális összefogásként valósul majd meg, hiszen a Szegedi Szimfonikus Zenekar mellett a 30 éves jubileumát ünneplő Szegedi Kortárs Balett is részt vesz az esten, melynek két karmestere Pál Tamás és Gyüdi Sándor lesz.

IMG 7369

Megosztom

2016. szeptember 15.


Gyermekcastingot tartott a Szegedi Szabadtéri Játékok

Novák Péter rendező meghallgatta az István, a király leendő gyermekstatisztáit Szegeden. Szörényi Levente és Bródy János rockoperájában, a Zikkurat Produkció előadásában léphetnek színpadra a legmeggyőzőbb teljesítményt nyújtó jelentkezők augusztusban a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

2024. március 13.

Részletek

Táncos meghallgatást hirdet a Szegedi Szabadtéri

Táncművészeket keres Rebecca című, önállóan bemutatandó produkciójába a Szegedi Szabadtéri Játékok. Március 25-ig adhatják be jelentkezésüket, akik Tihanyi Ákos koreográfus vezetésével részt kívánnak venni a Michael Kunze és Sylvester Lévay nagyszabású musicaljének színpadra állításában.

2024. március 11.

Részletek

Dedikált CD-n az Ezeregy éjszaka slágerei

Dedikált CD-n is elérhető Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István world musicaljének zenei anyaga. Az albumot az érdeklődők a Szegedi Szabadtéri Játékok online jegyvásárló felületén és a szegedi Fesztivál Jegyirodában is beszerezhetik a készlet erejéig.

2024. március 06.

Részletek
További hírek

További előadásaink

A mi mesénk

a Tiszavirág Néptáncegyüttes gálaműsora

06. | 16.
Jegyvásárlás

Jerry Herman – Harvey Fierstein, Jean Poiret színdarabja alapján

Az Őrült Nők Ketrece

musical

06. | 28., 29.
Jegyvásárlás

Bess Wohl

Válaszfalak

vígjáték

07. | 12., 13.
Jegyvásárlás