Jegyvásárlás Nyereményjáték

Esős időjárásra vonatkozó tájékoztató

Esős időjárásra vonatkozó tájékoztató

Kedves Nézőink!

Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket az esős időjárásra vonatkozó információkról.

Műszaki, technikai stb. akadályok, rossz idő esetén az előadás megkezdésével legkésőbb 23.00 óráig várunk. Az esetlegesen megszakított első felvonás folytatásáról a helyszínen nyújtunk tájékoztatást. Az I. felvonás után félbeszakadt előadás megtartottnak tekintendő!

Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek. Az előadás esőnapon történő pótlására egy alkalommal kerülhet sor.

Amennyiben az előadás véglegesen lemondásra kerül, illetve azt a kijelölt esőnapon sem lehet megtartani, a jegy az előadás dátumától számított 14 napon belül a www.szegediszabadteri.hu oldalon közzétett közleményben foglaltak szerint váltható vissza.

A jegy megvásárlásával, illetve felhasználásával, a Szegedi Szabadtéri Játékok területére történő belépéssel a látogató a Szegedi Szabadtéri Nonprofit Kft. Általános Szerződési Feltételeit tudomásul veszi! Az ÁSZF ide kattintva érhető el.

Megosztom

2018. június 29.


Gyermekcastingot tartott a Szegedi Szabadtéri Játékok

Novák Péter rendező meghallgatta az István, a király leendő gyermekstatisztáit Szegeden. Szörényi Levente és Bródy János rockoperájában, a Zikkurat Produkció előadásában léphetnek színpadra a legmeggyőzőbb teljesítményt nyújtó jelentkezők augusztusban a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

2024. március 13.

Részletek

Táncos meghallgatást hirdet a Szegedi Szabadtéri

Táncművészeket keres Rebecca című, önállóan bemutatandó produkciójába a Szegedi Szabadtéri Játékok. Március 25-ig adhatják be jelentkezésüket, akik Tihanyi Ákos koreográfus vezetésével részt kívánnak venni a Michael Kunze és Sylvester Lévay nagyszabású musicaljének színpadra állításában.

2024. március 11.

Részletek

Dedikált CD-n az Ezeregy éjszaka slágerei

Dedikált CD-n is elérhető Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István world musicaljének zenei anyaga. Az albumot az érdeklődők a Szegedi Szabadtéri Játékok online jegyvásárló felületén és a szegedi Fesztivál Jegyirodában is beszerezhetik a készlet erejéig.

2024. március 06.

Részletek
További hírek

További előadásaink

A mi mesénk

a Tiszavirág Néptáncegyüttes gálaműsora

06. | 16.
Jegyvásárlás

Jerry Herman – Harvey Fierstein, Jean Poiret színdarabja alapján

Az Őrült Nők Ketrece

musical

06. | 28., 29.
Jegyvásárlás

Bess Wohl

Válaszfalak

vígjáték

07. | 12., 13.
Jegyvásárlás