Tájékoztatás augusztus 18-i előadások megtartásásról

Bár a nap folyamán változékony lehet a szegedi időjárás, aggodalomra semmi ok! A ma esti Pletykafészek és Ezeregy éjszaka előadások 21.00 órai megtartására készülünk. Kérjük nézőinket, mindenképpen jöjjenek el, és lépjenek be helyszíneinkre! Ha az időjárás a meghirdetett kezdést mégsem teszi lehetővé, az előadások megtartásával, a kezdés csúsztatásával vagy az esőnapokkal kapcsolatos véglegesen érvényes tájékoztatást aktuálisan a helyszínen tudják majd kollégáink megadni a meteorológia pillanatnyi jelentése és az aktuálisan fennálló helyzet szerint.

2023. August 18.

Részletek

Varázslat a Nagyszínházban – Szegeden folytatódnak az Ezeregy éjszaka próbái

Szegeden próbál az Ezeregy éjszaka alkotó-és szereplőgárdája. Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István world musicalje Trokán Nóra, Bányai Kelemen Barna, Márkus Luca, Tasnádi Bence, Mészáros Máté, Stohl András és Bori Réka főszereplésével augusztus 11-én debütál a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

2023. August 01.

Részletek

Visszatért Szegedre a Chicago stábja!

Újra Szegeden próbál a Chicago alkotócsapata. John Kander, Fred Ebb és Bob Fosse tavaly nagy sikerrel debütált musicalje Béres Attila rendezésében idén július 28-án, 29-én és 30-án látható a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri színpadán.

2023. July 21.

Részletek
További hírek