Táncos és énekes-táncos castingot hirdet a Szabadtéri a Titanic musicalre

Táncos, illetve énekes-táncos közreműködőket keres a Szegedi Szabadtéri Játékok a Titanic musical magyarországi ősbemutatójára! A jelentkezéseket március 10-ig küldhetik el a titanic.szesza@gmail.com email címre az alább olvasható részletek szerint.

2019. February 15.

Részletek

Nyerjetek Valentin-napon a Szegedi Szabadtérivel

Hatalmas LED-falat kapnak a REÖK előtt a szerelmesek Rómeó napjától Valentinig, ahol a saját képeiket is viszontláthatják! Akik elküldik a saját Titanicos fotójukat, mellé pedig egy szívhez szóló üzenetet, megnyerhetik az exkluzív páros fotózást nyáron, a Titanic musical díszletében, valamint egy romantikus budapesti hétvégét. A háromféle Valentin-napi bérlettel pedig a nyárestéket is megkoronázhatják a párok.

2019. February 08.

Részletek

Sztárok a Titanicon – Valentin-napi bérleteinkkel is csatlakozhatsz hozzájuk

Veréb Tamás, Détár Enikő és Szabó P. Szilveszter is megkapta már a beszállókártyáját a Titanic musicalre, de az álmok hajóján utaznak még olyan nagyszerű művészek is, mint például Szolnoki Tibor, Földes Tamás, Vágó Zsuzsi és Kerényi Miklós Máté. Február 1-től már Valentin-napi bérletet is válthattok a Szegedi Szabadtéri legromantikusabb musicaljére!

2019. February 01.

Részletek
További hírek