Műsorváltozás:

A Szegedi Szabadtéri Játékok és a Csokonai Nemzeti Színház - Debrecen tájékoztatja tisztelt nézőit, hogy az augusztus 4-re, a Szegedi Szabadtéri Játékok újszegedi színpadára meghirdetett A varázsfuvola című előadás megtartása előre nem látható akadályokba ütközött, így az nem rendezhető meg. Helyette a Coopera A kékszakállú herceg vára című produkcióját láthatja a közönség az eredeti időpontban, amelyre A varázsfuvolára megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek. Amennyiben ezzel a lehetőséggel a vásárlók nem kívánnak élni, az elmaradó produkcióra megváltott jegyek árát 2023. augusztus 4-ig visszaigényelhetik.

2023. July 18.

Részletek

Visszatér Stahl Judit és a Szabadtéri Szalon!

Visszatér a Szabadtéri Szalon Stahl Judit vezetésével. A Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri előadásait idén is online beszélgetéssorozat keretében ismerhetik meg az érdeklődők. Az első alkalom július 5. szerdán 17.00 órakor kezdődik a Fesztivál Facebook-oldalán, a Holdvilágos éjszakán gálaest művészeivel.

2023. July 04.

Részletek

Sétálójegyek az Ajándékkoncertre!

Az óriási érdeklődésre való tekintettel sétálójegyeket hirdet a Szegedi Szimfonikus Zenekar Ajándékkoncertjére a Szabadtéri Játékok. Az 500 sétálójegy egyikéért június 28-án déltől jelentkezhetnek a zenekedvelők a Fesztivál Jegyirodában.

2023. June 27.

Részletek
További hírek