szesza-logo

Szereplőváltozás: Szélpál Szilveszter a Cseh Tamás-emlékesten

2024. AUGUSZTUS 2.
Szereplőváltozás: Szélpál Szilveszter a Cseh Tamás-emlékesten

Tájékoztatjuk nézőinket, hogy Cserhalmi György betegsége miatt Szélpál Szilveszter, a Szegedi Nemzeti Színház Operatagozatának kiváló baritonja csatlakozik Hrutka Róberthez, zenekarához, valamint Udvaros Dorottya, Nagy-Kálózy Eszter, Für Anikó, Gubik Petra, Rudolf Péter és Szegezdi Róbert színművészekhez a "Csönded vagyok" című Cseh Tamás emlékesten.

Kérjük közönségünket, fogadják őt szeretettel a zenészlegenda legszebb dalait valódi sztárok előadásában felvonultató est alkalmával az Újszegedi Szabadtéri Színpadon, augusztus 7-én!

Kövessen minket!
Instagram
Facebook
Youtube
További hírek
news
Meghirdette Dóm téri programjait a Szegedi Szabadtéri Játékok

Négy nagyszabású produkció várja a nézőket 2025-ben a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri játszóhelyén. Hazánk legnagyobb színpadára visszatérnek az Ezeregy éjszaka és a Rebecca musicalek, színpadra kerül A cigánybáró című operett, új, önálló produkcióként pedig a Fesztivál bemutatja A 3 testőr című musicalt.

Továbbarrow

news
Rebecca Szegedre költözött

A Szegedi Nemzeti Színházban folytatódik a Rebecca próbaidőszaka. Sylvester Lévay és Michael Kunze musicalje a színházi világ kiválóságaival, Béres Attila rendezésében debütál a Szegedi Szabadtéri Játékokon július 26-án.

Továbbarrow

news
Rekordévadot zárt a Szegedi Szabadtéri Játékok

Több mint 89 ezren látogattak el idén a Szegedi Szabadtéri Játékokra. Hazánk legnagyobb nyári színházi fesztiválja minden eddigi eredményét túlszárnyalva több produkcióval, kimagasló nézőszámmal, számos teltházas estével, esőnapok nélkül zárta két hónapos évadát.

Továbbarrow

Copyright © 2024

Kövessen minket!

FacebookInstagramYouTube

További információk

HÍrlevél Feliratkozás