Jegyvásárlás Online kérdőív

Duplázik az Aranylakodalom az Újszegedi Szabadtéri Színpadon!

Duplázik az Aranylakodalom az Újszegedi Szabadtéri Színpadon!

A közönség élénk érdeklődésére való tekintettel még egy alkalommal látható lesz a Játékszín Aranylakodalom című előadása Szegeden. Szente Vajk vígjátéka augusztus 3. után augusztus 4. este is színpadra kerül az Újszegedi Szabadtéri Színpadon.

Kétszeres Aranylakodalmat ülhet a Szegedi Szabadtéri Játékok közönsége idén nyáron. A Fesztivál augusztus 3-ára hirdette meg a Játékszín fergeteges komédiáját, amelynek szegedi előadását kitörő lelkesesdés fogadta. A Szente Vajk írta és rendezte produkció a 2020-ban Újszegeden is bemutatott Legénybúcsú folytatása, ám önmagában is kerek, páratlanul szórakoztató színházi élményt nyújt. Az előtörténet ismeretének megléte vagy hiánya nem tántorította el a nyári kikapcsolódásra vágyókat: a meghirdetett előadásra már jó ideje nem lehet jegyet kapni.
Ennek ellenére sem lankad a folyamatos, lelkes érdeklődés az Aranylakodalom iránt – ezért a Szabadtéri Játékok úgy döntött, még egy alkalommal műsorra tűzi a jó hangulatú vendégelőadást.

A szombati alkalmat követően augusztus 4-én, vasárnap este is megtekinthetik az érdeklődők az Aranylakodalmat, amelyben Alex és Simon, a két ügyeskedő háziorvos újabb tréfás félreértésekbe, magánéleti kalamajkákba keveredik, ráadásul rendelőjük falai között, az Alex esküvőjét megelőző pillanatokban. Az előadás kiváló színművészek közreműködésével érkezik a Szabadtéri Játékok ligeti színpadára: a főszerepekben Szente Vajk és Nagy Sándor kettősét láthatják, de színre lép Szerednyey Béla, Náray Erika, Gáspár Kata, Kárpáti Rebeka, Kovács Gyopár, Szirtes Balázs, Kovács Panka és Barabás Kiss Zoltán is. A humoros fordulatok helyszínéről és a szereplők öltözékéről Kovács Yvette Alida díszlet-és jelmeztervező gondoskodott.

Az előadás részletes szereposztása és közreműködőinek névsora megtalálható a Szegedi Szabadtéri Játékok weboldalán – ahol már kaphatók a jegyek az Aranylakodalom újabb előadásnapjára is! A belépőkre érdemes mielőbb lecsapni: ezt az érdeklődők az online tér mellett Szegeden, a Fesztivál Jegyirodában, vagy országszerte az Interticket partnerirodáiban is megtehetik.

Megosztom

2024. július 15.


Rebecca Szegedre költözött

A Szegedi Nemzeti Színházban folytatódik a Rebecca próbaidőszaka. Sylvester Lévay és Michael Kunze musicalje a színházi világ kiválóságaival, Béres Attila rendezésében debütál a Szegedi Szabadtéri Játékokon július 26-án.

2024. július 10.

Részletek

„Mi mindig hiszünk a mesékben” – újra próbál az Ezeregy éjszaka Szegeden

Visszatért Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István Ezeregy éjszaka című world musicaljének csapata Szegedre. A közönség kevesebb, mint két hét múlva ismét ősbemutatója helyszínén láthatja a Kossuth-díjas Juronics Tamás rendezését.

2024. június 25.

Részletek

Újra Szabadtéri Szalon – a házigazda: Stahl Judit

Újra visszatér a Szegedi Szabadtéri Játékok online beszélgetéssorozata, a Szabadtéri Szalon. A Dóm tér előadásait megelőző, élőben közvetített találkozó háziasszonya harmadik alkalommal is Stahl Judit lesz, aki idén elsőként Péter Bence Live-koncertje előtt várja az érdeklődőket június 27-én 17.00 órától.

2024. június 24.

Részletek
További hírek

További előadásaink

A mi mesénk

a Tiszavirág Néptáncegyüttes gálaműsora

06. | 16.
Jegyvásárlás

Jerry Herman – Harvey Fierstein, Jean Poiret színdarabja alapján

Az Őrült Nők Ketrece

musical

06. | 28., 29.
Jegyvásárlás

Bess Wohl

Válaszfalak

vígjáték

07. | 12., 13.
Jegyvásárlás