Jegyvásárlás Nyereményjáték

Dedikált CD-n az Ezeregy éjszaka slágerei

Dedikált CD-n az Ezeregy éjszaka slágerei

Dedikált CD-n is elérhető Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István world musicaljének zenei anyaga. Az albumot az érdeklődők a Szegedi Szabadtéri Játékok online jegyvásárló felületén és a szegedi Fesztivál Jegyirodában is beszerezhetik a készlet erejéig.

Mostantól fizikai formában is birtokolhatja kedvenc dalait, aki nem tudja kiverni a fejéből az Ezeregy éjszaka fülbemászó dallamait, és nem szeretne júliusig várni, hogy újra hallhassa őket. Geszti Péter és Monori András szerzeményei december óta Spotify-on is elérhetőek, ám a world musical rajongóinak érdemes lecsapni a limitált kiadású CD-k egyikére. A lemezek ugyanis nemcsak az előadás 14 nagyszerű dalát, hanem két bonus tracket is tartalmaznak Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István, illetve Váczi Eszter előadásában; a vásárlók ráadásul dalszövegekkel, valamint a szerzők és az előadó művészek autogramjával ellátva kapják kézhez őket.

A különleges album egy-egy példányát a készlet erejéig online és személyes vásárlás útján is beszerezhetik az érdeklődők: az Ezeregy éjszaka július 5-i, 6-i, 7-i, 12-i, 13-i és 14-i előadásainak egyikére jegyet váltva a CD-t is kosarukba helyezhetik a https://szegediszabadteri.jegy.hu/ felületén; vagy a szegedi Fesztivál Jegyirodában is megvásárolhatják önmagában vagy a Szabadtéri-belépőik mellé. Az Ezeregy éjszaka című CD 5000 forintos áron érhető el, az online megvásárolt lemezeket a Szabadtéri Játékok postai úton juttatja el az ügyfeleknek 1000 forintos szállítási költséggel.

A lemezen a Dóm téri ősbemutató csaknem minden főbb szereplőjének hangját felismerhetik a musicalrajongók. Élőben pedig az eredeti 2023-as szereposztás minden sztárfellépője: Trokán Nóra, Bányai Kelemen Barna, Márkus Luca, Tasnádi Bence, Stohl András, Bori Réka, Mészáros Máté, továbbá Kőrösi András, Tamási Zoltán, Váczi Eszter és Behumi Dóri is visszatér majd a Szegedi Szabadtéri Játékokra a Juronics Tamás rendezte, nagyszabású musicalben, elkápráztatva a legkisebb színházbajárókat és családjukat egyaránt, mosolyt csalva kicsik és nagyok arcára, összesen hat estén át.

Megosztom

2024. március 06.


Medveczky Balázs a Rebeccában!

Rebecca-bemutatójának újabb szereplőjéről rántja le a leplet a Szegedi Szabadtéri Játékok. Az intrikus Jack Favell szerepében a Junior Prima-díjas Medveczky Balázs lép színre Béres Attila rendezésében.

2024. április 12.

Részletek

A tánc ereje egy sokoldalúságában klasszikus musicalben – Tihanyi Ákos koreográfus a Rebeccáról

A Pécsi Művészeti Szakközépiskolából Nyugat-Európa és Japán legnevesebb színházain át vezetett a hazai színpadi táncművészetben betöltött mai szerepéig a Seregi László-díjas Tihanyi Ákos útja. A Szegedi Szabadtéri Játékok Rebecca-bemutatójának koreográfusa a Madách Színház vezető koreográfusaként, átütő sikerű musicalprodukciók alkotójaként maga is egyre több fiatal, feltörekvő táncosnak adja át a szakma rejtelmeit. A Rebecca leendő táncosai számára kiírt meghallgatásra készülve a világszínvonalú művészek alakját is felidézte, akik a leginkább befolyásolták karrierjét.

2024. április 04.

Részletek

Gyermekcastingot tartott a Szegedi Szabadtéri Játékok

Novák Péter rendező meghallgatta az István, a király leendő gyermekstatisztáit Szegeden. Szörényi Levente és Bródy János rockoperájában, a Zikkurat Produkció előadásában léphetnek színpadra a legmeggyőzőbb teljesítményt nyújtó jelentkezők augusztusban a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

2024. március 13.

Részletek
További hírek

További előadásaink

A mi mesénk

a Tiszavirág Néptáncegyüttes gálaműsora

06. | 16.
Jegyvásárlás

Jerry Herman – Harvey Fierstein, Jean Poiret színdarabja alapján

Az Őrült Nők Ketrece

musical

06. | 28., 29.
Jegyvásárlás

Bess Wohl

Válaszfalak

vígjáték

07. | 12., 13.
Jegyvásárlás