Jegyvásárlás

Gyermekstatisztákat keres a Szegedi Szabadtéri Játékok

Gyermekstatisztákat keres a Szegedi Szabadtéri Játékok

Az István, a király című előadásba – melynek rendezője Novák Péter - keres gyermekstatisztákat a Szegedi Szabadtéri Játékok.

7 és 10 év közötti, énekelni és táncolni tudó, színpadi és táncos gyakorlattal (pl. balett, néptánc stb.) rendelkező fiúk és lányok jelentkezését várják a produkció alkotói. Jelentkezni a színházi és táncos tapasztalatokat ismertető rövid bemutatkozással, teljes alakos, friss fotóval, esetleg videóval a statiszta@szegediszabadteri.hu címen lehetséges február 9-ig.


A kiválasztott nevezőket a szervezők emailben értesítik majd a személyes meghallgatás pontos helyszínéről és időpontjáról, továbbá arról, a produkció melyik dalával kell készülniük.

Az alkotók felhívják a reménybeli statiszták és gondviselőik figyelmét, csak akkor nyújtsák be jelentékezésüket, ha a megadott próbaidőszakban, beleértve az éjszakai próbákat is, valamint az előadások, illetve esőnapok során rugalmasan, végig rendelkezésre tudnak állni.

A statisztaválogatás, a próbák és előadások helyszíne: Szeged

Próbák: 2024. augusztus 06., 07., 08., 09.

Előadások:

  1. augusztus 10. (szombat), augusztus 11. (vasárnap), augusztus 18., (vasárnap), augusztus 19. (hétfő), augusztus 20. (kedd)

esőnapok: augusztus 12. (hétfő), augusztus 17. (szombat), augusztus 21. (szerda), 22. (csütörtök), 23. (péntek)

Megosztom

2024. január 24.


Világhírű francia zenekar lép fel az Újszegedi Szabadtéri Színpadon!

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szegedi Szabadtéri Játékok koncertsorozatát a francia Nouvelle Vague együttes nyitja meg június 19-én.

2024. február 22.

Részletek

Rocker királyfi a sors kezében – az István, a király címszerepében Koltai-Nagy Balázs

Augusztusban visszatér a Szegedi Szabadtéri Játékokra az István, a király! A Zikkurat Produkció előadásának emblematikus címszerepét a Junior Prima-díjas Koltai-Nagy Balázs alakítja. A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésze prózai és zenés előadásokban is magabiztosan alakít, könnyedén életre kelt hősszerelmest, gonosztevőt, komplex figurát egyaránt. Az elmúlt években ráadásul egyre gyakrabban fordul meg a Dóm tér deszkáin. A nyárra készülődve arról kérdeztük, milyen emlékeket őriz a Szegedi Szabadtériről.

2024. február 16.

Részletek

Horror, realizmus és varázslat – páratlanul látványos Rebecca készül a Dóm téren

Horesnyi Balázs díszletével és Madarász „Madár” János visual tervével születik meg Michael Kunze és Sylvester Lévay Rebeccája a Dóm téren. A musical első szabadtéri színrevitele izgalmas megoldásokkal, különleges vizuális élménnyel kápráztatja el a nézőket a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

2024. február 05.

Részletek
További hírek

További előadásaink

Péter Bence Live

koncert

06. | 28.
Jegyvásárlás

Geszti - Monori - Tasnádi

Ezeregy éjszaka

world musical

07. | 05., 06., 07., 12., 13., 14.
Jegyvásárlás

Kunze - Lévay

Rebecca

musical

07. | 26., 27., 28.
08. | 02., 03.
Jegyvásárlás