Jegyvásárlás Online kérdőív

Elegáns jegyirodában várja a vásárlókat a Szegedi Szabadtéri

Elegáns jegyirodában várja a vásárlókat a Szegedi Szabadtéri

Szeptember 15-én indult a jegyértékesítés a Dóm téri fesztivál 2017-es évadának előadásaira, így például a Toscára és A Notre Dame-i toronyőrre is - méghozzá az immár megújult jegyirodában. Galériaként és Szeged Shopként is működik mostantól a közönségforgalmi tér a Reök-palotában.

Pazar körülmények várják mostantól a Szegedi Szabadtéri jegyvásárlóit a Reök-palotában. A 2017-es évad műsorának első jegyértékesítési napjára megújult ugyanis a Fesztivál Jegyiroda: tágasabb, elegánsabb, kényelmesebb térben fogadják a közönséget mától. Ráadásul több célt is szolgál a szecessziós épület új helyisége, hiszen galériaként és Szeged Shopként is funkcionál majd.

A jegyiroda fő funkciója természetesen továbbra is a Szegedi Szabadtéri előadásaira szóló belépők értékesítése. Már rengeteg leendő néző szeretett volna jegyet váltani a pár hete bejelentett jövő évi műsorra, melyben új előadásként helyet kapott a Tosca c. Puccini-opera, Shakespeare vígjátéka, a Vízkereszt vagy amit akartok és A Notre Dame-i toronyőr musical, illetve nagy visszatérőkként a Mamma Mia! és az Ének az esőben. Erre szeptember 15-től van lehetőségük személyesen és online is, méghozzá hat jegyárkategóriában. A legolcsóbb tikett 3395, a legdrágább 15845 forintba kerül.

A Reök-palotába betérő jegyvásárlónak rögtön szembetűnik, hogy a hatalmas falfelületeket izgalmas kortárs festmények foglalják el. Ezek az alkotások a REÖK korábbi kiállításain megjelenő képzőművészek műtárgyai, melyeket mostantól meg is vásárolhatnak a művészetpártoló látogatók. Herczeg Tamás igazgató elmondta, az így befolyó bevételt arra szeretnék fordítani, hogy katalógussal reprezentálják a palota jövőbeni tárlatait.

A Szegedi Szabadtéri idén nyáron jött ki frappáns, a fesztivál és a város hangulatát, emblematikus védjegyeit megjelenítő design termékeivel. Ezzel a kollekcióval indul a jegyiroda Szeged Shop funkciója. Többek közt vászontáskát, bögrét, jegyzetfüzetet, hűtőmágnest, kitűzőt vihetnek haza emlékbe a vásárlók. Az új közönségforgalmi térben a képzőművészeti élmény és az ellenállhatatlan csecsebecsék mellett alkalomadtán friss kávéval is várják a betérőket.

Harangozó Gyula művészeti azt is bejelentette: formálódik a 2017-es évad Ajándékkoncertjének koncepciója. A közkedvelt program szegedi kulturális összefogásként valósul majd meg, hiszen a Szegedi Szimfonikus Zenekar mellett a 30 éves jubileumát ünneplő Szegedi Kortárs Balett is részt vesz az esten, melynek két karmestere Pál Tamás és Gyüdi Sándor lesz.

IMG 7369

Megosztom

2016. szeptember 15.


Duplázik az Aranylakodalom az Újszegedi Szabadtéri Színpadon!

A közönség élénk érdeklődésére való tekintettel még egy alkalommal látható lesz a Játékszín Aranylakodalom című előadása Szegeden. Szente Vajk vígjátéka augusztus 3. után augusztus 4. este is színpadra kerül az Újszegedi Szabadtéri Színpadon.

2024. július 15.

Részletek

Rebecca Szegedre költözött

A Szegedi Nemzeti Színházban folytatódik a Rebecca próbaidőszaka. Sylvester Lévay és Michael Kunze musicalje a színházi világ kiválóságaival, Béres Attila rendezésében debütál a Szegedi Szabadtéri Játékokon július 26-án.

2024. július 10.

Részletek

„Mi mindig hiszünk a mesékben” – újra próbál az Ezeregy éjszaka Szegeden

Visszatért Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István Ezeregy éjszaka című world musicaljének csapata Szegedre. A közönség kevesebb, mint két hét múlva ismét ősbemutatója helyszínén láthatja a Kossuth-díjas Juronics Tamás rendezését.

2024. június 25.

Részletek
További hírek

További előadásaink

A mi mesénk

a Tiszavirág Néptáncegyüttes gálaműsora

06. | 16.
Jegyvásárlás

Jerry Herman – Harvey Fierstein, Jean Poiret színdarabja alapján

Az Őrült Nők Ketrece

musical

06. | 28., 29.
Jegyvásárlás

Bess Wohl

Válaszfalak

vígjáték

07. | 12., 13.
Jegyvásárlás