Jegyvásárlás

Adathalász levelek

Felhívjuk nézőink és partnereink figyelmét, hogy az utóbbi időszakban adathalász emailt küldtek ismertelenek a Szegedi Szabadtéri Játékok email címére, mely adatvédelmi incidens során kompromittálódhattak nézőink és partnereink adatai. Az incidens észlelése után azonnal megkezdtük annak kivizsgálását és megtettük a szükséges intézkedéseket a kár elhárítása érdekében.

Kérjük, amennyiben gyanús tartalmú emailt, hirdetést kapnak vagy a személyes adatai megadását kérik Önöktől, akkor semmiképp ne kattintsanak az ilyen típusú emailekben szereplő linkekre, és ne adják meg semmilyen adatukat.

A Szegedi Nemzeti Színház és a Szegedi Szabadtéri Játékok soha nem küld kéretlen üzeneteket, amelyben jelszavát vagy más személyes adatát kéri.

Ha véletlenül mégis rákattintottak egy adathalász levélben található linkre, vagy megadták adataikat, hívják a Szegedi Szabadtéri Játékok jegyirodáját a 0662 541-205-ös telefonszámon.

Megosztom

2022. október 21.


Meghirdette jövő évi műsorát a Szabadtéri Játékok!

Meghirdette Dóm téri programját és újszegedi koncertműsorát a Szegedi Szabadtéri Játékok. A nagyszínpad 5 zenés előadása között saját bemutató és továbbjátszás, valamint Ajándékkoncert is szerepel; és visszatér 7 estén a népszerű újszegedi koncertsorozat is.

2022. november 22.

Részletek

Közel 65 ezren voltak kíváncsiak a Szegedi Szabadtéri Játékok 2022-es évadára

Sikerrel zárta idei évadát a 91 éves Szegedi Szabadtéri Játékok. A Dóm téri és az előző évekhez képest kétszeres előadásszámot produkáló Újszegedi Szabadtéri Színpad előadásaira közel hatvanötezren látogattak el ebben az évben.

2022. augusztus 31.

Részletek

Közlemény: 21-én tartjuk meg a Szabadtéri Játékok augusztus 20-i előadásait

2022. augusztus 20.

Részletek
További hírek

További előadásaink

Ajándékkoncert

szimfonikus zenekari koncert

Jegyvásárlás

Kander-Ebb-Fosse

Chicago

musical

07. | 28., 29., 30.
Jegyvásárlás

Geszti-Monori-Tasnádi

Ezeregy éjszaka

worldmusical

08. | 11., 12., 18., 19., 20.
Jegyvásárlás