Jegyvásárlás

Gyerekszereplőket keresnek a Jézus Krisztus Szupersztár rockoperába!

Gyerekszereplőket keresnek a Jézus Krisztus Szupersztár rockoperába!

Castingot hirdetnek a Jézus Krisztus Szupersztár című rockoperához. A Szegedi Szabadtéri programsorozatában a világhírű szuperprodukció a Madách Színház előadásában, Szirtes Tamás rendezésében látható idén öt estén át a Dóm téren.

A meghallgatásra 9-12 év közötti gyermekek jelentkezését várják - fényképpel és elérhetőséggel- a produkcio@szegediszabadteri.hu e-mail címre legkésőbb június 4-ig. A jelentkezőket e-mailben tájékoztatják majd a válogatás további részleteiről.

A darabhoz magabiztos tánctudással rendelkező szereplőket keresnek, az énektudás előnyt jelent. A válogatásra külön produkcióval nem kell készülni.

A Jézus Krisztus Szupersztár című világhírű rockopera gyerekszereplői mások mellett olyan művészekkel állhatnak nyáron színpadra, mint Feke Pál, Gallusz Nikolett, Serbán Attila vagy Sasvári Sándor.

A válogatást június 8-án 14 órakor tartják a Reök- palotában, Tihanyi Ákos, koreográfus és Molnár Ferenc, koreográfus asszisztens részvételével.

Kérik, csak az jelentkezzen statisztának, aki 2021. június 28-tól folyamatosan a próbákon, és a július 2-i, 3-i, 4-i, 9-i és 10-i előadásnapokon, valamint az esetleges esőnapokon is biztosan részt tud venni.

Megosztom

2021. május 31.


Koltai Róbert is főszerepet kapott az újszegedi Scapin furfangjai-ban

Megvan a Szegedi Szabadtéri Játékok idei Moliére-komédiájának szereposztása. A Scapin furfangjai-ban mások mellett a magyar színházművészet egyik meghatározó alakja, Koltai Róbert is főszerepet kapott. A kacagtató vígjáték új időpontban, augusztus 8-án és 9-én látható az Újszegedi Szabadtéri Színpadon.

2021. június 16.

Részletek

Váltsa be még ma szabad felhasználású jegyét a Szegedi Szabadtérire!

Június 24-én veszi kezdetét a szegedi nyár egyik legjobban várt esemény-sorozata, a Szegedi Szabadtéri Játékok. Az ország legnagyobb csillagtetős színháza idén is valódi Broadway hangulatot varázsol a városba, a legnagyobb hazai sztárokkal. A produkciókra már a SZÉP- kártya bármely zsebéből van lehetőség jegyeket váltani.

2021. június 15.

Részletek

COVID-19 Információk

2021. május 28.

Részletek
További hírek

További előadásaink

Tim Rice - Andrew Lloyd Webber

Jézus Krisztus Szupersztár

rockopera

07. | 02., 03., 04., 09., 10.
Jegyvásárlás

Magyar Állami Népi Együttes

Tánc-Ünnep

néptánc, koncert

07. | 23.
Jegyvásárlás

Juhász Levente - Szente Vajk - Galambos Attila

Puskás, a musical

musical

07. | 17., 18.
Jegyvásárlás