Jegyvásárlás

2020-as elmaradt előadások

Kedves Vendégeink!

A Szegedi Szabadtéri 2020-as elmaradt Dóm téri előadásainak kapcsán a Játékok vezetőségének döntése értelmében- a nézők bizalmának megőrzéséért- azok, akik a korábban megadott határidőkig nem rendelkeztek jegyeikről, 2021. február 28-ig lehetőségük van előre megváltott belépőiket szabad felhasználású jegyre cserélni, melyet a 2021-es évad tetszőleges előadására érvényesíthetnek.

Ismételten felhívjuk szíves figyelmüket, hogy azok a belépőjegyek, melyekről a többszöri értesítés ellenére sem nyilatkoznak 2021. február 28-ig, azok 2021. március 1. napjával elvesznek és szabadfelhasználású jegyre váltásukra a továbbiakban nincs mód.

meghosszabbított határidő után igényelt szabad felhasználású belépőkre már nem áll módunkban kedvezménykupont biztosítani! A szabad felhasználású jegy igényléséhez kattintson az alábbi linkekre: 

Szabad felhasználású jegy igénylése

Szabad felhasználású bérlet igénylése 

 

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a 2020. május 29-én közzétett tájékoztatásunk szerint a koronavírus-járvány miatt elmaradt 2020-as évad jegy- és bérlettulajdonosainak 2020. június 28-ig lehetőségük nyílt lemondani a belépőjük áráról, mellyel támogatták a Szegedi Szabadtéri Játékok működését, valamint 2020. július 13-ig visszaigényelhették jegyük vagy bérletük árát.

Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az űrlap kitöltésével felelősséget vállalnak a megadott adatok helyességéért valamint arra hogy a visszaváltandó jegyek és bérletek a kizárólagos tulajdonukat képezik. Továbbá, tudomásul veszik, hogy a jegyről történő rendelkezésük végleges és visszavonhatatlan. 

Amennyiben a megfelelő űrlapra kattintva nem találja a keresett előadást, kérjük tájékozódjon a Szegedi Szabadtéri Játékok honlapján.

 

Elmaradt előadások 2020-ban

Megosztom

További előadásaink

A mi mesénk

a Tiszavirág Néptáncegyüttes gálaműsora

06. | 16.
Jegyvásárlás

Jerry Herman – Harvey Fierstein, Jean Poiret színdarabja alapján

Az Őrült Nők Ketrece

musical

06. | 28., 29.
Jegyvásárlás

Bess Wohl

Válaszfalak

vígjáték

07. | 12., 13.
Jegyvásárlás